OPVOEDEN MET LOL

Mam, doe ik het goed?

Veel ouders vragen zich op sommige momenten af; doe ik het zo goed? Of ze niet op een andere manier zouden moeten reageren naar hun kinderen toe. Hierbij komen standaard een aantal vragen naar voren. Hoe kan ik zorgen dat mijn kind genoeg slaap krijgt? Hoe ga ik om met ruzie tussen de kinderen tijdens het spelen? Het gaat niet goed met mijn kind op school; wat nu? Kan ik beter straffen of belonen?

Van papa mag dat wel!

Meningsverschillen tussen ouders over de opvoeding van jullie kind of kinderen, is een vaak voorkomend probleem. Op zich hoeft dit niet erg te zijn en komen jullie er samen wel uit. Wanneer het voor jullie lastig is, kan ik duidelijk maken dat het ook voordelen heeft en hoe je een fijne samenwerking kan creŽren hierdoor. Ook is het verwonderlijk dat je er samen om kunt lachen en dat maakt opvoeden juist erg leuk!

WANNEER IS HET INLOOPUUR?

DAG?

Vanaf 22-01-2019 op dinsdagavond in de even weken.

TIJDSTIP?

18.30u – 20.00u

KOSTEN?

Gratis en vrijblijvend

Hierboven zijn een aantal veelvoorkomende situaties genoemd waar ouders mee kunnen zitten. Vaak komen dingen weer op hun pootjes terecht. Ben jij iemand die vaker bevestiging nodig heeft of even wil overleggen met mij? Loop dan gerust eens binnen op dinsdagavond (even weken, m.u.v. schoolvakanties regio zuid) tussen 18.30 uur en 20.00 uur bij mij in de praktijk. Op die avond kun je vrijblijvend met al je vragen terecht.