WIE HELPT JE?

Mijn naam is Thea van den Heuvel. Ik ben 57 jaar, geboren optimist en moeder van twee volwassen kinderen. Ik heb ruim 24 jaar ervaring als verpleegkundige, manager en coach in de zorg. Naast “Kijk Op!” werk ik nog steeds met veel plezier een week per maand in gezinnen waar een kindje geboren is.

Ik ben pedagogisch en in verschillende methodieken gediplomeerd en gecertificeerd, waaronder: HBO-gediplomeerd Kindercoach/Kindercounselor, gediplomeerd Verpleegkundige, gecertificeerd Luisteren naar Kinderen van dr. Thomas Gordon. Verder ben ik gecertificeerd in werken met Kids’ Skills van Ben Furman en in het werken met verhalen en metaforen, lichaamswerk en spel. In mei 2013 heb ik mijn diploma maatschappelijk werkster behaald.

OPLOSSINGSGERICHT

Ik ben vol enthousiasme met ‘Kijk Op!’ gestart. Hiermee wil ik de kern van een probleem aanpakken en dit omzetten naar een oplossingsgerichte benadering. Mijn hart ligt bij kinderen en jongeren met hun eigen mogelijkheden! Mijn aanpak is helder en duidelijk met volledige aandacht en acceptatie. Professioneel, praktisch en vol vertrouwen in de kwaliteiten van de cliŽnt. En op deze manier mag ik iedere dag weer veel leren van kinderen en hun ouders.

MISSIE & VISIE

Veiligheid bieden aan kinderen, ‘het kind zien en volgen’, dat zie ik als mijn missie. Graag wil ik samen met ouders een bijdrage leveren aan kwaliteit en geluk in het leven van kinderen.

Met mijn inzet en kennis wil en kan ik kinderen een kans geven om te groeien. Dat kinderen zelf inzien of bewust worden van wat ze nodig hebben, om zo hun problemen om te zetten in hulpbronnen die binnen henzelf liggen. Op die manier bied ik kijk op mogelijkheden, groei en ontwikkeling.